Varför Välja Magnetiska Fransar


Varför välja Magnetiska Fransar istället för Fransförlängning & Lösfransar med lim?


Ögonfransförlängningar och remfransar är det perfekta komplementet till alla typer av ögonformer och storlekar. De lägger till fyllighet, tjocklek och längd som når långt utöver vad som tillhandahålls från enbart mascara.


Varje år förändras skönhetsindustrin med varor, produkter & märken mot det bättre och konsumenter försöker alltid att hitta den senaste nyheten ute på marknaden.
Det ni inte (än) vet om är att vissa skönhetsknep inte alls är det bästa för din hälsas skull, fransstylister & franslim försäljare säger själva att "Alla franslim måste användas med försiktighet och får ej komma i kontakt med varken ögon eller hud". Här är några examplariska bilder på vad lim orsakat vissa konsumenter:

Men det är 2020 och skönhetsindustrin blomstrar mot förbättringar. Magnetisk Eyeliner är det absolut senaste inom fransmode. Vi på Magnifika Fransar är mån om människans hälsa fast även bibehåller dessa vackra skönhetsresultat man omöjligt kan få från enbart mascaran.


Du kan få mer för pengarna - mer tid & framför allt, en förättrad hudhälsa.

Ögonen är känsliga! När du utsätter ögonen vardagligen i flera veckor/månaders tid med ämnen som finns i lim, så som: Rubber Latex, Cellulose Gum, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Ammonium Hydroxide, Fragrance (Parfum), Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool, Formaldehyde, Methyl Cyano Acrylate, Poly Alkyl Methacrylate, Carbon Black.... Så kommer det i längden att utsätta dina ögon & hälsa mot förvärring. 

Vi har inget av ovanstående ämnen i våra produkter!Ett par magnetiska fransar håller i veckor (dom är alltså återanvändningsbara upp till 40+ användningar beroende på vård).

Vår kompliterade 'nish' består utav: magnetisk eyeliner i kosmetisk kvalité ihopkopplade med högkvalitativa fransar & inbäddade med starka men små magneter. Inget lim! Inget kladd & klister. Bara vacker eyeliner och vackra fransar. Magnifika Fransar-systemet kunde inte vara enklare att använda:

Eyeliner appliceras på samma sätt som alla eyeliners. När du har applicerat eyelinern håller du enkelt fransarna upp till eyelinern och de "klickar" på plats. Det är allt! Fransarna hålls väldigt stadigt i vind & vid hastiga rörelser.Denna Magnetiska Eyeliner är vattentät, smutsfri, latexfri, magnetisk och 100% säker då den är organisk. Denna eyeliner är svart och torkar fort. Kan användas som en vanlig eyeliner eller tillsammans med våra magnetiska veganska lösfransar.

Du kan enkelt ta på och av remsfransarna. Alltså kan du byta fransutseende flera gånger om för dagen. Dessa fransar är tillräckligt bekväma att ha på sig och tillräckligt flexibla för att anpassa sig till din aktiva livsstil.


Så varför välja Magnifika Fransar magnetiska fransar?
• Magnifika Fransar är SÄKER - Vi är latexfria, Cellulose Gum, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Ammonium Hydroxide, Fragrance (Parfum), Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool, Formaldehyde, Methyl Cyano Acrylate, Poly Alkyl Methacrylate & Carbon Black - Fritt!
• Magnifika Fransar är ENKELT - det kan tas på med en hand - Inga speciella färdigheter eller sminkartister behövs.
• Magnifika Fransar är SNABB/EFFEKTIV - Ingen mer frustration och inte längre behöva limma ögonen.
• Magnifika Fransar är BEKVÄMT - Inga slaka/hängande fransar längre och man ser inte magneterna från remfransen.
• Viktigast av allt är att Magnifika Fransar är 100% hälsosam & skonsam. Veganska fiber fransar i 5D utseende och organisk magnetisk eyeliner. Våra fransar får ögonen att se extra vackra ut och din sminkning att se mer tilltalande ut.


Vi arbetar hårt för att göra Magnifika Fransar-systemet till den mest fantastiska nya kosmetika som finns tillgänglig. Detta är inte bara en ny produkt. Det är en ny uppfinning mot det bättre. 

Vi hoppas att du kommer att älska Magnifika Fransar så mycket som vi gör.