Varför Magnifika Fransar?

Vad skiljer oss från andra märken och gör oss unika?

✦ Vi är ett Svenskt företag.

✦ Vi har personligen valt ut ingredienserna i vår eyeliner vilket innebär att vi är fria från skadliga ämnen, då vi är organiska! 

✦ Magnifika Fransar var dom första i Sverige & i hela Skandinavien som lanserade magnetisk eyeliner med magnetiska fransar!

✦ Våra produkter är i Sverige & levereras från Göteborg, varje vardag innan 12:00 (endast 1-3 vardagars leveranstid).

✦ Våra fransar är 100% vegan med tunna fina fiber fransar då vi värnar om djuren. 

✦ Vi är de enda i hela Skandinavien som använder oss utav 6-magneter på varje fransrad, istället för enbart 5-magneter (även dom första som lanserade 6-magneter i hela Europa!).

✦ Vår franslinje är exklusiv med transparent utseende/franslinje (vilket gör fransarna mer böjbara för att passa just din ögonform). Dom har alltså inte någon svartfärgad/tjockare linje som många andra fransar ute på marknaden har.

✦ Vi har fokuserat på att ge Er den bästa känslan med exklusiva produkter/förpackningar i guld, svart & glitter (alla förtjänar lyxen i vardagen).

✦ Magnifika Fransar är den absolut senaste frans-metoden 2020. Väldigt enkelt att applicera/använda. Inga färdigheter sen innan behövs!

✦ Våra produkter återanvänder du upp till 40+ gånger för ett par / 80+ gånger för 2 par (hållbara i flera veckor/månader). 

✦ Vi är väldigt måna om våra kunder då vår första prioritering är att Ni ska vara nöjda & tycka om produkterna. Vi hade just Er i åtanke när vi skapade produkterna. "Hälsosamma produkter, snabb leverans, extra/exklusiv känsla".


Känn dig magnifik #VaMagnifik