Varför Magnifika Fransar?

Vad skiljer oss från andra märken och gör oss unika?

✦ Vi är ett Svenskt företag.

✦ Vi har personligen valt ut ingredienserna i vår eyeliner vilket innebär att vi är fria från skadliga ämnen, då vi är organiska! 

✦ Magnifika Fransar var dom första i Sverige & i hela Skandinavien som lanserade magnetisk eyeliner med magnetiska fransar!

✦ Våra produkter är i Sverige & levereras från Göteborg, varje vardag innan 12:00 (endast 1-3 vardagars leveranstid).

✦ Våra fransar är 100% vegan med tunna fina fiber fransar då vi värnar om djuren. 

✦ Vi är de enda i hela Skandinavien som använder oss utav 6-magneter på varje fransrad, istället för enbart 5-magneter (även dom första som lanserade 6-magneter i hela Europa!).

✦ Vår franslinje är exklusiv med transparent utseende/franslinje (vilket gör fransarna mer böjbara för att passa just din ögonform). Dom har alltså inte någon svartfärgad/tjockare linje som många andra fransar ute på marknaden har.

✦ Vi har fokuserat på att ge Er den bästa känslan med exklusiva produkter/förpackningar i guld, svart & glitter (alla förtjänar lyxen i vardagen).

✦ Magnifika Fransar är den absolut senaste frans-metoden 2020. Väldigt enkelt att applicera/använda. Inga färdigheter sen innan behövs!

✦ Våra produkter återanvänder du upp till 40+ gånger för ett par / 80+ gånger för 2 par (hållbara i flera veckor/månader). 

✦ Vi är väldigt måna om våra kunder då vår första prioritering är att Ni ska vara nöjda & tycka om produkterna. Vi hade just Er i åtanke när vi skapade produkterna. "Hälsosamma produkter, snabb leverans, extra/exklusiv känsla".

✦ Extra omtanke: Alla ska ha råd med våra exklusiva produkter. Även om vi har specialiserat oss för att skapa det absolut bästa av det bästa på marknaden, ville vi inte höja priserna då Alla ska ha råd att känna sig extra exklusiva med lyxiga produkter. 


Känn dig magnifik #VaMagnifik