Tecken på att du är med Mr. Wrong


Dating är annorlunda för alla. Oavsett situation, om det inte funkar så gör det ont i hjärtat. Hur vi hanterar uppdelningar är också annorlunda för alla - så vad är det som krävs för att få ditt sinne från honom eller henne, eller hur?

Bildresultat för sad gif


Med rätt uppsättning verktyg (och ständiga pep-samtal från dina vänner), kan läkningsprocessen bli lite mindre tuff. Denna rådgivningen gäller alla sexuella inriktningar och könsidentiteter.


Låt oss börja med tecken på att någon är Mr. Wrong.

Naturligtvis finns det alltid undantag från varje regel eller potentiell röd flagga, men nedan är standardtecken att se upp för:


1) Hen är i mitten av 30-talet och hen har aldrig varit förälskad eller fått en långvarig relation.

2) Hen följer inte sitt ord om någon form av plan - vare sig det är framtiden eller denna fredag.

3) Hen uttrycker intensiva känslor för dig men försvinner sedan i flera dagar.

4) Hen kritiserar ditt utseende.

5) Hen stöder inte din valda karriär eller personliga ansträngningar.

6) Hen har inget intresse när du delar berättelser om din familj och vänner.

7) Hens fysiska behov i sängen överskrider dina.

8) Samtal handlar främst om hen.

9) Hen säger att hen inte är redo för en relation eller inte är över sitt ex.

10) Hen delar en smärtsam eller traumatisk händelse som hen upplevde, men gjorde aldrig arbetet för att läka eller medvetet bearbeta det.

Bildresultat för bad relationship


Kom ihåg att varje relation är en inlärningsmöjlighet att pusha dig och din partner att läka det förflutna och växa till bättre versioner av er själva. Det finns inga garantier för att undvika att bli skadade, oavsett hur försiktigt du börjar ett nytt kapitel med någon. Gå med öppna ögon samtidigt som du ger utrymme för sårbarhet och anslutning.


Hur slutar du att vilja ha hen tillbaka?

Det första steget du måste göra för att sluta vilja ha hen tillbaka är ditt egna beslut över att du fortfarande vill ha hen tillbaka. Att förneka, motstå och skämma dig själv efter längtan efter Mr. Wrong håller dig faktiskt mer fast i din smärta.


Det är helt normalt för ditt hjärta att bli svagt efter vem du ville att hen skulle vara och vem hen hävdade att hen var till dig i början. Ditt intellektuella jag kommer att vilja komma överens med dina vänner om att du har det bättre utan hen, men kom ihåg att ditt hjärta inte har någon avstängning. Hedra denna sanning och var extra vänlig mot dig själv för att du fortfarande har känslor för någon som kanske inte var den stand-up person du hoppats att han var.


Det andra steget är att luta dig in i din smärta. Jag vet - det är mycket roligare att gå ut, drunkna dina sorgar, shoppa, våldsamt dra eller ta en resa så att du kan fly och bedöva din sorg. Problemet är att du fortfarande tar med dig ditt ohelade hjärta vart du än går.


Att behandla dig själv utan att gå av den djupa änden uppmuntras absolut, så länge du tar ut tid för att känna smärtan i kroppen. Gå ut ur ditt huvud och in i ditt hjärta. Meditation och yoga är underbara läkningsmetoder att gå inåt, andas och hitta var du lagrar känslomässig smärta. Var inte borta från den oundvikliga upplevelsen av hjärtskador och förlust som vi alla garanterar kommer att uthärda i någon form, på denna resa av att vara mänsklig. Säg ett kärleksfullt "hej" till din smärta. Att skära ut tid för tyst stillhet är faktiskt porten till din helande resa, trots hur skrämmande och obekväm det ibland kan vara. Lita på att fickor av lugn och ro kommer att uppstå när du fortsätter att dyka upp för att helt enkelt pausa och gå in.


Det tredje steget är att åta sig att tänka nya tankar. Så, du har erkänt din sanning och rädsla lutad mot din smärta. Nu är det dags att berätta för din hjärna att du är redo att släppa hen och är fast besluten att flytta dina tankar för att känna annorlunda om hen och förhållandet.


Dina tankar skapar din verklighet. Om resultatet du vill ha är att vara över hen, måste du börja tänka och bete dig som den kvinna som är över hen.


Ett extra tips vi kan ge dig är att reflektera utifrån dig själv. Vad hade du sagt till dig själv om det du går igenom hände din allra bästa vän? Hade du låtit din vän gå igenom det du går igenom och stöttnat din vän i att fortsätta denna Mr. Wrong eller hade du gjort allt i din makt för att få din vän ut ur denna toxic förhållandet? Glöm inte av att ta hand om dig själv med så som du tar hand om dina nära & kära.

Bildresultat för powerful girl