Frågor & Svar


Vad skiljer sig Magnifika Fransar med andra fransar på marknaden?

Det finns olika slags fransförlängningar hos salongen, kliniken & i affären. Antingen där du limmar ihop lösfransar på dina egna fransar, limmar ihop lösfransar på ögonlocket eller så fäster du ihop dina egna fransar med 2 magnetiska lösfrans-rader med varann.

Med vårt Magnetiska Fransar system behöver du inte förstöra dina egna fransar eller kladda ner dig & få irriterade ögon med något lim. Vår eyeliner självt är magnetiskt där en enda franslängd ställer in sig snabbt genom att fästas ihop med vår eyeliner genom 5/6 små men starka magneter på varsin franslängd och håller under hela dagen (även i stormigt väder). Till skillnad från andra fransar på marknaden så är Magnifika Fransar snabbt, enkelt, bekvämt & återanvändningsbara.


Vad är innehållet i denna magnetiska eyeliner och är det dåligt för mig?

Ingredienserna i Magnifika Fransar eyeliner är liknande ingredienser som i traditionella eyeliner ute i affärerna med en touch av ultra-fina magnetiska partiklar. Kan du använda affärens eyeliner eller göra fransförlängning hos en fransstylist så kan du 100% använda vår magnetiska eyeliner utan några konstigheter. Kvinnliga testningar har gjorts utan en enda reaktion av biverkningar. Att ha vår orgniska magnetiska eyeliner på ditt ögonlock kommer inte orsaka några negativa konsekvenser då den är skonsam mot din hud hälsa. 

Ingrediensförteckning: - vatten, akrylater/oktylakrylamid, sampolymer, propylenglykol, glycerin, PVP, PEG-3 sorbitan oleate, sorbitan sesquioleate, lodopropynyl, butylkarbamat, dimetikon, etylhexyl, C177266 D&C Black no.2, C177499 svart oxid av järn.


Hur länge kommer fransarna och eyeliner hålla?

Detta kit med magnetiska fransar & magnetisk eyeliner är återanvändningsbara upp till 100 gånger beroende på vård. Vilket menas med att våra Magnifika Fransar kit kommer att hålla i flera veckor och även månaders tid.

 

Vad är fransarna gjorda av? 

Våra fransar är gjorda av fint tunt fiber i 5D utseende och är alltså veganska skonsamma fransar. Vi använder oss inte av riktigt hår pga att vi värnar om djuren. 


Är Magnetiska Fransar säkert?

Ja. Så länge du inte har allergi mot magnetiska partiklar eller en extrem känslig hud och inte kan använda varken mascara, smink eller andra liknande fransförlängningar & hud produkter på marknaden, så kan du använda våra hälsosamma produkter utan några problem.


Kan jag använda Magnifika Fransar om jag har nickelallergi?

Även om det är olika ämnen i nickel & magnet så råder vi dig som har nickelallergi att avstå från magnetiska produkter då nickel & magnet innehåller metaller. 


När kommer jag att få hem min vara?

Det beror på vart i Sverige du bor samt hur snabbt posten jobbar. Normalt sett tar det 1-3 arbetsdagar. Så fort du beställt vår vara & vi har fått in beställningsinformationen så kommer vi att skicka iväg varan inom 24h. Beställningar gjorda före 12:00 måndag-fredag skickas samma dag. Vi fraktar inom hela Sverige.


Behöver jag bära mascara?

Du behöver inte bära mascara eftersom våra fransar fäst ovanför dina egna fransar på vår magnetiska eyeliner. Vi hos Magnifika Fransar personligen kan ge dig som har långa & raka fransar tips om att böja dina egna fransar så att dina egna fransar 'smälter ihop' med våra lösfransar. Då får det mer ett naturligt utseende i profil.

Har du ljusa fransar föreslår vi även att du lägger ett lager mascara på dina naturliga fransar eftersom det smälter ihop med färgen på våra Magnifika Fransar.

Vi rekommenderar INTE att du lägger mascara på våra Magnifika Fransar. Ju bättre du vårdar Magnfika Fransar, desto längre kan du använda samma franslängd på vår magnetiska eyeliner. Du kan då alltså använda samma fransar i flera veckor & månaders tid.


Vad händer om fransraden släpper till ifrån eyelinerlinjen?

Skulle fransraden släppa till vid sidorna (insidan eller utsidan av ögonformen) rekommenderar vi dig att klippa av en bit av fransraden. Fransarna släpper endast för de personer som har mindre ögonform än vad fransraden kan anpassas till. Skaka även eyelinern ordentligt innan den appliceras på ögonlocket så att de magnetiska partiklarna blandar sig. Extra tips är att måla ett tjockare eyeliner lager då den linje du målat kan vara tunt för magneterna på fransraden att fästa på. Ska du ut i blåsiga vindar eller dansa en hel kväll på dansgolvet kan vi även rekommendera dig att måla två gånger med vår eyeliner för förbättrad & starkare hållbarhet. Linjen måste vara torr! Fransarna kommer inte att fästa på vått lager. 


Är Magnifika Fransar säker i en MR?

Nej! Du borde aldrig ha någon magnet, metall eller någon kosmetika alls i en MR-maskin. Om du bär magnetisk eyeliner eller magneter kan det leda till brännskador på huden eller annan skada.


Hur tar jag bort Magnetiska Fransar eyeliner?

Magnetiska Fransar Eyeliner är vattentät och smutsskyddad men går enkelt bort med någon oljebaserad sminkborttagare eller din vanliga ansiktsrengöring med att göra en extra rengöring. Har du ingen oljebaserad sminkborttagning hemma kan du även använda någon slags matolja så som kokosolja, olivolja etc. Du kan även ta bort eyeliner raden med en servett eller vävnad med din sminkborttagare på. Du kan även torka och skrapa försiktigt bort eyeliner raden med varmt vatten som du sedan torkar bort med en handduk eller bomullspad.


Är lösfransarna tvättbara?

Du behöver inte tvätta lösfransarna eftersom de inte kommer att ha lim eller mascara på sig. Om du får linjer på magneterna måste de rengöras med lite alkogel på en magnet-tip eller så kan du "dra av" eyeliner som sitter kvar på magneterna. Var försiktig med att rengöra magneterna. Vätning, tvättning eller att skrapa bort eyelinern från remsorna kan skada dem.


Kan jag använda Magnifika Fransar om jag har alopecia eller håravfall på grund av medicinska tillstånd eller behandlingar som kemoterapi?

Vi är mycket glada att Magnifika Fransar kan vara perfekt för personer med håravfall! Vi tror att vår produkt är väl lämpad för patienter med frans-förlust. Det kommer inte att irritera ögonen. Det beror på att ens naturliga fransarna inte sitter ihop med våra magnetiska fransar, samt så har vi inget lim som kan komma i kontakt med ögonen.


Kommer Magnifika Fransar skada mina naturliga fransar?

Nej, Magnifika Fransar har ingen kontakt med dina naturliga fransar så det kommer inte att skada dem på något sätt. Lägg inte Magnifika Fransar på dina naturliga fransar. Det är inte en mascara.


Vad händer om jag inte gillar min vara?

Ångrar du din vara så börjar din ångerrätt löpa dagen du har tagit emot varan upp till 14 dagar framöver. Det är du som konsument som står för returfrakten om du ångrar ditt köp. Är det däremot en reklamation så står vi för returfrakten. Kontakta oss då med information samt bildbevis inom 14 dagar.


Jag har problem med att använda Magnifika Fransar, var kan jag få hjälp?

Se till att kolla in våra bilder, beskrivningar, videos & tips. Du kan även alltid kontakta oss på magnifikafransar@hotmail.com .


Vad händer om Magnifika Fransar eyeliner kommer ut på frans-magneten?

Detta kan hända av två skäl. Det första är att fodret är för vått när du sätter på vipporna. Låt det torka lite längre innan du sätter på fransarna.

Den andra anledningen är om du har mycket lotion på ögonlocken eller har naturligt oljiga ögonlock. För att åtgärda problemet, rengör ögonlocket och låt det vara torrt innan du sätter på Magnifika Fransar eyeliner.


Kan jag simma eller duscha med Magnifika Fransar - ögonfransar?

Du kan inte simma eller duscha med fransarna, men vår magnetiska eyeliner är vattentätt och smutsfritt. Du kan alltså ta av fransarna när du kliver i vattnet och sedan sätta på dig fransarna igen på eyeliner raden, om inte eyeliner raden har försämrats av tex saltvatten & eventuellt hur länge du har utsatt eyeliner raden för vatten.


Vilka åldrar kan använda sig av Magnifika Fransar?

Från det att du har vuxit ifrån din barndom och kommit in i tonåren - upp till 80+. Vi rekommenderar inte att barn under 10 år börjar med någon kosmetika över huvud taget. Vi på Magnifika Fransar tycker att barn ska få vara barn innan dom kommer in i vuxenlivet. Magnifika Fransar gör absolut ingen skada just därför kan även den äldre generationen som har en mer känslig hy använda våra produkter.


Fraktar vi till andra länder?

Ja genom en extra frakt kostnad kan vi skicka till er som är utomlands eller bor utanför Sverige. Tyvärr kan vi inte erbjuda några återbetalningar eller utbyten på internationella ordrar och kan inte ersätta varor som rapporteras som förlorade eller stulna efter att leveransen har bekräftats av transportören.


Har du någon fråga utöver de frågor ovan kan du kontakta oss här: http://magnifikafransar.se/contact eller på magnifikafransar@hotmail.com .