Hur du kan se 10 år yngre ut på 10 minuter!

Många av oss vill ha ung och vacker hy och se 10 år yngre ut, men det är inte alltid lätt. Men det är möjligt med några enkla knep.


Se 10 år yngre ut genom att fylla i ögonbrynen

Ett av de snabbaste och enklaste sätten att bli av med några år är att fylla i ögonbrynen. Regeln är: ju fylligare och mer naturliga dina ögonbryn är, desto bättre ser det ut.


Applicera fuktgivande kräm

Om du inte använder fuktgivande hudkrämer kommer du se stor skillnad när du väl börjar. Du behöver inte investera mycket pengar på dyra produkter. En enkel fuktgivande kräm kan vara nyckeln till att se 10 år yngre ut och minska dina rynkor. Du kan till och med göra dina egna krämer med hjälp av huskurer.


Använd ungdomlig parfym

Även om det kan vara svårt att tro gör en ungdomlig parfym skillnad. Olika studier har visat att personer som använder parfymer för yngre också verkar yngre. Undvik parfymer med rosor som bas då dessa associeras med åldrande.


"Öppna upp" ögonen

Ge uppmärksamheten till dina ögon istället för rynkorna i ansiktet. Få ögonen att synas mer genom att "öppna upp" dom med böjda vackra fransar som ger ditt utseende en helt ny look. För många är det svårt att få till detta utseende med enbart mascaran på grund utav hur ens egna fransar är formade. Använd dig av vackra lösfransar. Här kan du välja på olika utseenden: http://magnifikafransar.quickbutik.com/products


Välj rätt rouge för att se 10 år yngre ut

Rouge är ett annat bra knep för att se yngre ut. Det finns olika toner för olika hudtyper. Välj en som är lämplig för just dig och applicera på kinderna för att se yngre ut – men överdriv självklart inte. Om du inte är säker på vilken typ av rouge du ska använda, fråga om råd hos en makeup artist.


Använd läppbalsam

Läppbalsam hjälper dina läppar att hålla sig friska. Det finns olika typer för att få en fyllig effekt, som får dig att se yngre ut.


Ta hand om händerna

Huden på händerna är lika viktig som på resten av kroppen. Det är mycket viktigt att du tar hand om dina händer genom att återfukta dem och skydda dem mot solen. På det sättet får de ett yngre utseende.


Blek dina tänder

Vita tänder är lika med ungdom. Det finns många naturliga sätt att bleka tänderna; tandkrämer och sköljningar kan vara till stor hjälp.


Ändra din frisyr

Genom att ändra din look ser du 10 år yngre ut på bara några minuter. Långt hår har en tendens att skadas i topparna och blekas i olika färger i solen. En bra idé är att klippa det och fixa några slingor för att få en ung och naturlig ton.


Ha mer sex och du kan se 10 år yngre ut

Dr Weeks, en berömd psykolog vid Hospital Real i Edinburgh, Storbritannien, visade nyligen i en studie att kvinnor och män med ett aktivt sexliv ser 5-7 år yngre ut än sina biologiska åldrar. Studien visade att sexuellt umgänge 2-3 gånger per vecka kan hjälpa till att hålla huden frisk och vacker.


Ät rätt & motionera regelbundet

Det är som uttrycket sägs "du är vad du äter". Din kropp ställer in sig på den näring du ger den. Behandla inte din kropp som en sopptunna med en massa skräpmat. Din kropp behöver näring, mineraler & vitaminer, det i sig kommer att visa sig utåt på din hy för ett mer friskare utseende. Motion är också väldigt viktigt för kroppen. När du motionerar utsöndrar du en massa endorfiner som kroppen mår bra utav. Att motionera gör även din kropp starkare & friskare. Hitta den motion & träning som passar just dig.