Hur du får friska starka fransar!

Du tar hand om din hy, ditt hår och dina naglar, men hur står det till med dina ögonfransar? Vackra fransar kan verkligen göra skillnad för ditt ansikte.

Med en ögonfransförlängning kan du fuska dig till långa och fylliga fransar, men detta skadar dina naturliga fransar extremt och i många fall förstöra dem helt. Det kan även ge dig jobbiga infektioner med deras superlim för din hy & dina ögon som är känsliga.


5 skäl till att dina fransar behöver extra vård


Du tvättar bort ditt smink för våldsamt

Du sover med mascara på

Du använder fransförlängning med lim

Du gnider dig i ögonen

Du böjer dina fransar, efter att du målat på mascaran


Om flera av påståendena här ovanför stämde in på dig bör du fundera på om inte ögonfransvård ska adderas till din skönhetsrutin. Fylliga och friska fransar gör stor skillnad för en komplitterad look.


Här har du facit för att få friska starka fransar:


-Först & främst avboka din sittning hos fransstylisten!

Vi vet, det är en vana att besöka din favorit fransstylist en gång i månaden och få de resultat du får från en fransförlängning. Men du borde tänka på vilken potentiell risk det är för dina egna naturliga fransar, för din hud runt om samt för dina ögon!

Det är starkare ämnen i lim som gör så att det kan bildas till lim som sitter kvar i någon veckas tid. Dessa ämnen påverkar dina känsliga ögons hälsa efter flera månaders/års användning. Om du är tvungen till att blunda under hela sittningen och om det svider dom första sekunderna/minutrarna när du öppnar upp ögonen så har du svar på att din kropp reagerar på detta lim. Detta kan orsaka en reaktion som sträcker sig till en allvarlig brännskada.

Limen som används för att fästa ögonfransförlängningar på dina fransar innehåller kemikalier och ingredienser som kan vara irriterande eller skadliga. Om du har en reaktion på en kemikalie som används under processen kan du uppleva biverkningar inom två till tre dagar.Dessa biverkningar inkluderar:

blodsprängda ögon

brinnande

klåda

smärta

utslag

rodnad och inflammation i ögat eller ögonlocket

svullnad, vilket kan vara svårt


Vissa ingredienser som vanligtvis finns i vidhäftningsvidhäftande lim innehåller:

latex

cellulosagummi

cyanoakrylater

bensoesyra

formaldehyd, i mycket låga koncentrationer

Vissa ingredienser som finns i ögonfransförlängningsborttagare inkluderar:

formaldehyd

propylenglykol

geraniol


Olika människor har olika känsligheter för kemikalier. Vi rekommenderar dig att aldrig använda lim som innehåller formaldehyd, den är potentiellt giftig irriterande. Några av de andra ingredienserna kan också irritera huden eller orsaka allergiska reaktioner. Ögonfransförlängningar kan också göra att dina naturliga ögonfransar går sönder eller tunnas ut.-Nu när du inte har lim & fransförlängning på dina egna fransar så införskaffa dig ett fransserum eller vaselin!

Nu ska dina egna fransar vårdas. Detta gör du bäst genom att använda ett bra fransserum som du använder varannan kväll innan du går till sömns så att produktens ingredienser verkas under flera timmar ostört. Du kan även använda vaselin som du smörjer på istället för ett fransserum, detta mjuknar upp franshåret och stärker till franshårssäckarna (använd inte båda samtidigt).

Använd fransserum eller vaselin varannan kväll, det är viktigt för fransarna och huden runt omkring ögonen att vila och andas mellan användningarna.-För mascara användning: använd en snällare mascara!

Det är ögonen vi pratar om tjejer. Det är ett av det viktigaste på kroppen vi borde vårda och ta hand om! Vi tar det lite för givet när vi använder alla dessa starka produkter och ämnen dagligen utan att tänka & vara medvetna om det.

Köp till dig en snällare mascara som inte innehåller tunga skadliga ämnen. Vi kan rekommendera dig Paris Berlin mascara som är veganvänlig, hypoallergen & parabenfri.

Relaterad bild


-För en mer exklusiv look (som du får från fransförlängning): använd lösfransar som du fäster på ovanför ögonen!

På så sätt skadas inte dina egna fransar & dina ögon blir inte irriterade eller infekterade. Win-Win situation! Det är 2019, vi blir mer & mer medvetna och går mot ljusare tider med vetenskapen för vår hälsa. Det har funnits lösfransar med lim i ett antal år, men lim är lim och innehåller de tyngre ingredienser för att tillverka detta lim.

Behåll dina naturliga fransar starka & vårdade samtidigt som du får ett extra vackert utseende med den senaste frans-metoden: Magnetisk eyeliner med magnetiska lösfransar.

MagnifikaFransar


Det är alltså som en vanlig eyeliner med fina magnetiska partiklar som du applicerar ovanför fransarna/över ögonlocket som du gör med an vanlig eyeliner.

Sedan "klickar" du på den 3D magnetiska lösfransen som har 5 magneter på vardera frans. Superenkelt! Eftersom dem sluter sig samman automatiskt så det behövs inga mad-skills för att lyckas få ett vackert resultat. Du kan även ta av dig fransarna och ta på dom om & om igen utan att lösfransarna skadas, just därför håller dessa fransar under en lång period.

Magnifika Fransar är de enda & första i Sverige som har den senaste frans-metoden.


Du hittar all information här:

http://magnifikafransar.quickbutik.com/


För mer specifika länkar:

Vad är Magnetiska Fransar & hur funkar det?

http://magnifikafransar.quickbutik.com/sidor/anvandning?_qbtid=34398

Varför välja Magnetiska Fransar?

http://magnifikafransar.quickbutik.com/sidor/varfor-valja-magnetiska-fransar?_qbtid=34398

Våra produkter:

http://magnifikafransar.quickbutik.com/products?_qbtid=34398