Den Kvinnliga Orgasmen!

Är du klitoris-medveten?

Vi är inne på 2000-talet och med all forskning som gjorts under alla år så vet vi fortfarande än idag inte 100% hur kvinnans könsorgan fungerar. Många kvinnor har aldrig upplevt orgasm.

Trots att kvinnor har massa förutsättningar för njutning så är den kvinnliga orgasmen komplicerad.

Vi alla har olika kroppar med dess olika funktioner. Det som funkar bra för den ena funkar inte alls lika bra för den andra.Visste du att kvinnor kan få flera orgasmer i rad? Mycket mer än vad männen kan få. Endå är det mycket större sannolikhet att det är männen som får utlösning under samlag. Hur kommer detta sig?

Det är många kvinnor (som aldrig upplevt orgasm) som tror att den kvinnliga orgasmen inte existerar. Och det är för att kvinnan inte fått lära sig hur man får orgasm.

Det finns en massa olika sätt och punkter i, på & runomkring kvinnans könsorgan som stimulerar kvinnans njutning.

Ett tips för att hitta dina "punkter" är att ta på dig själv när du är avslappnad, finner ro & tid.Det är viktigt med masturbation eftersom det är en del av mänsklig sexualitet. Man ska aldrig skämmas för det vi är, den kropp vi föddes i och för att ge oss själva den njutning vi & kroppen mår bra utav. Genom masturbation har vi kvinnor även lättare att ta ansvar över vår egna sexuella tillfredsställelse när det kommer till samlag med en annan partner.

Klitoris är mycket kraftfull tjejer, och den är fullpackad med nervändar.

Har du svårt att hitta dina känsliga "punkter" på ditt könsorgan så kan det vara till stor hjälp att ha en extra hjälpreda till hands - en vibrator.


Vi på Magnifika Fransar vill uppmuntra det kvinnliga könet och den kvinnliga sexuella tillfredsställelsen på absolut bästa sätt där du kan få en massa olika tips och fakta över ditt könsorgan och hur du kan lyckas få orgasmer med dig själv eller under samlag. Just därför kommer vi att länka dig olika sidor & tips där du kan få motivation till dina kommande framtida njutningar:


Vad är klitoris och hur fungerar kvinnans könsorgan?

https://www.umo.se/kroppen/snippan/snippans-delar/

https://illvet.se/manniskan/sex/12-fakta-om-klitoris


Hur får du orgasm?

https://www.expressen.se/halsoliv/sex-med-suzanne-lindstrom/sa-nar-du-de-3-typerna-av-kvinnlig-orgasm/

https://www.metro.se/nyheter/sa-ger-du-en-kvinna-orgasm-BnhXv5sBQv


Ytterliggare 3 bonustips:

- Om du har Netflix så sök på "Explained" och bläddra genom säsong 1 tills du hittar avsnittet "The Female Orgasm". Du lyckas få in en massa information under det 18 minuter långa avsnittet.

- Lyssna på den svenska podden "Alla Våra Ligg". Det är väldigt underhållande och det får en att öppna sitt sinne för nya ideér & för att våga släppa taget/släppa till lite extra. https://poddtoppen.se/podcast/1152876845/alla-vara-ligg

- Shoppa loss för njutningens skull: https://www.mshop.se/  eller om du inte vill beställa hem online så kan du söka på din närmsta sexshop i ditt område på Google.