Användning


Vad är Magnifika Fransar?

Magnifika Fransar består utav veganska faux mink lösfransar med 5 magneter på vardera fransrad samt en magnetisk eyeliner. Du applicerar alltså den magnetiska fransraden på den magnetiska eyelinern du har målat som ett streck över ögonlocket/ovanför dina egna fransar. Precis så som du gör med en vanlig eyeliner. Det som är så magnifikt med Magnifika Fransar är att vi använder oss med den nya magnet-uppfinningen som är mer skonsam mot dina ögon & fransar. 


Hur funkar det?

1. Skaka eyelinern ordentligt så de magnetiska partiklarna blandar sig. Applicera Magnifika Fransar magnetiska eyeliner som du normalt skulle använda din eyeliner. 

2. Lägg helst på ett till lager. Detta är ett viktigt tips för bättre hållbarhet!

3. Vänta en minut (eller två) för att den magnetiska eyelinern ska torka. Linjen måste vara torr. Fransraden kommer inte att fästa på vått lager.

4. Applicera dem magnetiska lösfransarna på den magnetiska eyeliner raden. Börja med det inre hörnet, håll försiktigt fransarna mot ögonen. Fransarna kommer "snäppa" till magnetfodret. Placera resten av fransraden på fodret.

5. När du är nöjd med placeringen, tryck lätt på lösfransarna för att ställa in den. 

(6. Skulle fransraden släppa till på sidorna (insidan eller utsidan av ögonformen) så rekommenderar vi att klippa av en bit av fransraden. Fransarna släpper endast för de personer som har mindre ögonform än vad fransraden kan anpassas till).


Ta bort den magnetiska eyeliner-linjen.

1. Dra försiktigt bort lösfransarna.

2. Ta bort eventuellt kvarvarande linjerad från magneterna med en oljebaserad sminkbortagare eller dubblera din rengöring med din ansiktsrengöring för att få bort all eyeliner. Du kan även försiktigt dra bort eyeliner linjen med en handduk eller bomullspad. Tvätta inte lösfransarna, de kan skadas genom att tvättas.

3. Förvara för framtida bruk i säkert förvar, eventuellt i förpackningen våra Magnetiska Fransar kit levererades i.