2 enkla hudförändringar

DESSA 2 ENKLA FÖRÄNDRINGARNA GJORDE EN STOR INVERKAN PÅ MIN HUD!


Det är fantastiskt när du hittar en galen ny formel som gör att alla dina huddrömmar går i uppfyllelse. Det kan vara den perfekta finnbehandlingen, en ny kräm som gör att dina fina linjer försvinner, eller till och med bara ett serum som ger din hud en legitim glöd. Men det finns två superenkla saker som gör en otrolig skillnad.


Det första steget  -  och vi kan inte säga tillräckligt hur viktigt det är  -  är processen med dubbelrengöring. Dubbelrengöring innebär i grund och botten att tvätta ansiktet två gånger, vilket är viktigt eftersom att rengöra en gång kommer knappast att ta bort allt smink från ansiktet. Genom att rengöra noggrant är inte bara smuts, olja och smink helt borta, utan det betyder att dina följande hudvårdsteg kan tränga djupare och bättre absorberas i din hud, eftersom det inte finns någon barriär.


Det andra hudvårdstricket är att lägga din hudvård i rätt ordning. Det är möjligen en av de viktigaste sakerna du bör lära dig. Om du till exempel applicerar en fuktighetskräm innan ditt serum och ögonkräm, eftersom fuktighetskrämmer har ocklusiva ämnen (ingredienser som skapar en barriär på din hud), skulle de potenta ingredienserna i ditt serum och ögonkräm inte ens ha en chans att tränga in i din hud hud och arbeta sin magi. Vanligtvis är regeln att alltid tillämpa de mest lätta formlerna först, avsluta med de tyngsta krämerna och oljorna. Vi hoppas att ni tycker att detta är till hjälp. 


Låt oss veta i kommentarsfältet på facebook om ni har andra hudproblem som ni vill ha råd om.